0799.555.777
021.311.3513

OFERTA LUNII aprilie

SISTEMUL DE ALARMĂ ESTE GRATUIT!

Infracțiunea este un fapt al vieții, iar la CARPAT GUARD știm că adevăratul cost cu privire la spargerea unei locuinte nu este doar ceea ce iau hoții, ci și ceea ce lasă în urma lor.

Sistemele noastre de alarmă sunt descurajatoare, eficiente pentru spargeri și oferă protecție non-stop, pentru a vă ajuta să evitați trauma emoțională de a fi victimă. Alegeți unul dintre sistemele noastre de securitate la domiciliu și obțineți cea mai bună protecție pentru familia sau afacerea dumneavoastră.

  Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii aprilie 2019.

Vanzari directe: 0799.555.777
ro en
1

ABONAMENTE MONITORIZARE

PENTRU TOATE OBIECTIVELE, OFERIM GRATUIT SISTEMUL DE ALARMA.
79lei
monitorizare
apartament
99lei
monitorizare
casa / vila
119lei
spatiu comercial
sub 40 m2
149lei
spatiu comercial
peste 40 m2
Inclusă în orice abonament vă oferim și polița de asigurare în valoare de 50.000 de euro.
2

SISTEMUL DE ALARMA ESTE GRATUIT SI INCLUDE:

Sistemul este standard pentru un apartament, fiind instalat la intrare. Nu are nevoie de elemente suplimentare fata de kitul oferit gratuit, descris mai sus.

3

SUNATI ACUM! IN MAXIM 24H AVETI IMOBILUL MONITORIZAT

Vanzari directe: 0799.555.777

La ce sa ma astept atunci cand contractez un serviciu de monitorizare si interventie?

1

INSTALAREA SISTEMULUI DE ALARMĂ

Primul pas il reprezinta instalarea sistemului de alarma marca PARADOX, care este oferit gratuit in baza contractului, impreuna cu instructajul de folosire, pentru toate obiectivele monitorizare de Carpat Guard. Garantia sistemului este de 2 ani.

2

CONECTAREA LA DISPECERAT

Conectarea la dispeceratul Carpat Guard se poate face in doua moduri: prin linie de telefonie fixa sau prin wireless GPRS - Vodafone. Dispeceratul SURGUARD SIII G este unul dintre cele mai performante dispecerate din Romania, import Canada.

3

MONITORIZAREA PERMANENTĂ

Monitorizarea sistemului de alarma instalat in locatia dumneavoastra se face permanent 24/ 24H, de catre dispeceratul national CARPAT GUARD deservit de operatori dispeceri atestati si avizati IGPR .

4

INTERVENȚIA RAPIDĂ

Imediat ce dispecerul primeste semnalul de alarma (efractie, usa fortata, geam spart, incendiu etc.) se alerteaza echipajele de interventie care se deplaseaza in regim de urgenta, organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si beneficiarul.

CERERE OFERTA
Firme paza si protectie
Servicii:    Agenti de paza Monitorizare - interventie Sistem de alarma gratuit Sisteme de supraveghere video Bodyguard Paza evenimente
Informatii:    Firma Paza Carpat Guard Acoperire nationala Provocarea Everest 2019

© 2019 Copyright Carpat Guard. Toate drepturile rezervate.