Solicita oferta
× OFERTĂ septembrie PAZĂ CU AGENȚI PAZA ELECTRONICA - VIDEO MONITORIZARE - INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT

OFERTA LUNII septembrie

SISTEMUL DE ALARMĂ ESTE GRATUIT PENTRU APARTAMENTE SI SPATII COMERCIALE !

Firma de paza CARPAT GUARD oferă servicii de monitorizare și intervenție rapidă.

Sistemul de alarmă este absolut gratuit pentru apartamente și spații comerciale, la achiziționarea unui abonament de monitorizare și intervenție rapidă!

PENTRU CASA/ VILA AVETI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU UN SISTEM DE ALARMA WIRELESS PARADOX SERIA MAGELAN

Siguranță și confort, la câțiva pași distanță. Hai să discutăm despre cum te putem ajuta să te simți întru totul protejat, în interiorul imobilului tău.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii septembrie 2019. Profită acum!

La ce să mă aștept atunci când contractez un serviciu de monitorizare și intervenție?1

INSTALAREA SISTEMULUI DE ALARMA

În primul rând, noi îți oferim gratuit sistemul de alarmă marca Paradox. Tot noi venim și îl instalăm în locuința ta. Îți explicăm cum să folosești sistemul și cum e cel mai ușor să ne contactezi, în caz că te simți în pericol.

Stai fără nicio grijă – sistemul are garanție doi ani.

2

CONECTAREA LA DISPECERAT

Folosim unul dintre cele mai performante dispecerate din România – SURGUARD SIII G. După instalarea sistemului, te conectăm la dispeceratul CARPAT GUARD. Sunt două posibilități de a face asta: prin telefonie fixă sau prin wireless GPRS – Vodafone.

Oricare ar fi opțiunea aleasă de tine, un lucru este cert – ești oficial în deplină siguranță cu noi!

3

MONITORIZAREA PERMANENTA

Pentru siguranța imobilului tău, avem cea mai bună echipă – operatori dispeceri atestați și avizați IGPR. Aceștia monitorizează sistemul de alarmă 24/24h, astfel încât tu să poți sta liniștit.

4

INTERVENTIE RAPIDA

În momentul în care alarma este declanșată, echipele de intervenție CARPAT GUARD pornesc în regim de urgență către tine . În același timp, organele statului și un reprezentant al beneficiarului sunt contactate. Totul se petrece în cel mai scurt timp cu putință – siguranță ta este prioritatea noastră.

OFERTA SISTEMUL DE ALARMA GRATUIT APARTAMENT / SPATIU COMERCIAL !


Sistemul este ideal pentru un apartament situat între etajul 1 și ultimul etaj sau pentru un spațiu comercial de maxim 40 m².

Apartamentele situate la parter sau spațiile mai mari de 40 m² pot sta fără grijă, avem soluții și în acest caz. Este nevoie de senzori suplimentari de detecție, care se achiziționează separat. Chiar și așa, kit-ul CARPAT GUARD rămâne gratuit!

OFERTA CASA / VILA SISTEM ALARMA WIRELESS


Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Vom stabili o întâlnire și îți vom prezenta punctual soluția CARPAT GUARD.

SUNAȚI ACUM! ÎN MAXIM 24 de ore VĂ PUTEȚI BUCURA DE UN IMOBIL 100% SECURIZAT