Solicita oferta
× OFERTĂ iulie PAZĂ CU AGENȚI PAZA ELECTRONICA - VIDEO MONITORIZARE - INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT

OFERTA LUNII iulie

SISTEMUL DE ALARMĂ ESTE GRATUIT PENTRU APARTAMENTE SI SPATII COMERCIALE !

PENTRU CASA/ VILA AVETI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU UN SISTEM DE ALARMA WIRELESS PARADOX SERIA MAGELAN

CARPAT GUARD oferă servicii de monitorizare și intervenție rapidă.

Astfel, paza și protecţia bunurilor, a locuinţei, familiei sau a companiei dumneavoastră pot fi realizate cu costuri reduse, prin sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite.

In baza abonamentului de monitorizare si interventie rapida, va oferim sistemul de alarma gratuit pentru APARTAMENTE SI SPATII COMERCIALE marca PARADOX- CANADA.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iulie 2019.

La ce sa ma astept atunci cand contractez un serviciu de monitorizare si interventie?1

INSTALAREA SISTEMULUI DE ALARMĂ

Primul pas il reprezinta instalarea sistemului de alarma marca PARADOX, care este oferit gratuit in baza contractului, impreuna cu instructajul de folosire, pentru toate obiectivele monitorizare de Carpat Guard. Garantia sistemului este de 2 ani.

2

CONECTAREA LA DISPECERAT

Conectarea la dispeceratul Carpat Guard se poate face in doua moduri: prin linie de telefonie fixa sau prin wireless GPRS - Vodafone. Dispeceratul SURGUARD SIII G este unul dintre cele mai performante dispecerate din Romania, import Canada.

3

MONITORIZAREA PERMANENTĂ

Monitorizarea sistemului de alarma instalat in locatia dumneavoastra se face permanent 24/ 24H, de catre dispeceratul national CARPAT GUARD deservit de operatori dispeceri atestati si avizati IGPR .

4

INTERVENȚIA RAPIDĂ

Imediat ce dispecerul primeste semnalul de alarma (efractie, usa fortata, geam spart, incendiu etc.) se alerteaza echipajele de interventie care se deplaseaza in regim de urgenta, organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si beneficiarul.

OFERTA SISTEMUL DE ALARMA GRATUIT APARTAMENT / SPATIU COMERCIAL !


Sistemul este standard pentru un apartament situat de la etajul 1 pana la ultimul etaj sau un spatiu comercial de maxim 40 m2 , fiind instalat la intrare. Pentru apartamente situate la parter sau spatii comerciale peste 40 m 2 este oblligatoriu sa se adauge senzori suplimentari de detectie. In acest caz clientii CARPAT GUARD platesc doar senzorii suplimentari , kitul de alarma primindu-l gratuit.

OFERTA CASA / VILA SISTEM ALARMA WIRELESS


Nu ezitati sa ne contactati si va vom configura cea mai buna solutie pentru imobilul dumneavoastra.

SUNATI ACUM! IN MAXIM 24H AVETI IMOBILUL MONITORIZAT