Solicita oferta
× OFERTĂ august PAZĂ CU AGENȚI PAZA ELECTRONICA - VIDEO MONITORIZARE - INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT

OFERTA LUNII august

Firma de paza CARPAT GUARD oferă servicii de monitorizare și intervenție rapidă.

Operațiunile de monitorizare se desfășoară prin intermediul dispeceratului central de monitorizare CARPAT GUARD 24/24h.

Cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, avem întotdeauna atenția asupra sistemelor de alarmă instalate în locațiile tale.

OFERTA PENTRU APARTAMENTE SI MICI SPATII COMERCIALE

SISTEMUL DE ALARMĂ ESTE GRATUIT PENTRU APARTAMENTE SI SPATII COMERCIALE ( sub 50 m² ) !

Kitul sistemului de alarmă propus este gratuit pentru apartamente și mici spații comerciale, la achiziționarea unui abonament de monitorizare și intervenție rapidă!

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii august 2020. Profită acum!La ce să mă aștept atunci când contractez un serviciu de monitorizare și intervenție?1

INSTALAREA SISTEMULUI DE ALARMA

În primul rând, noi îți oferim gratuit sistemul de alarmă marca Paradox. Tot noi venim și îl instalăm în locuința ta. Îți explicăm cum să folosești sistemul și cum e cel mai ușor să ne contactezi, în caz că te simți în pericol.

Stai fără nicio grijă – sistemul are garanție doi ani.

2

CONECTAREA LA DISPECERAT

Folosim unul dintre cele mai performante dispecerate din România – SURGUARD SIII G. După instalarea sistemului, te conectăm la dispeceratul CARPAT GUARD. Sunt două posibilități de a face asta: prin telefonie fixă sau prin wireless GPRS – Vodafone.

Oricare ar fi opțiunea aleasă de tine, un lucru este cert – ești oficial în deplină siguranță cu noi!

3

MONITORIZAREA PERMANENTA

Pentru siguranța imobilului tău, avem cea mai bună echipă – operatori dispeceri atestați și avizați IGPR. Aceștia monitorizează sistemul de alarmă 24/24h, astfel încât tu să poți sta liniștit.

4

INTERVENTIE RAPIDA

În momentul în care alarma este declanșată, echipele de intervenție CARPAT GUARD pornesc în regim de urgență către tine . În același timp, organele statului și un reprezentant al beneficiarului sunt contactate. Totul se petrece în cel mai scurt timp cu putință – siguranță ta este prioritatea noastră.

OFERTA SISTEMUL DE ALARMA GRATUIT APARTAMENT / SPATIU COMERCIAL !


CE CONTINE KITUL DE ALARMA PARADOX ?


Sistemul este ideal pentru un apartament situat între etajul 1 și ultimul etaj sau pentru un spațiu comercial de maxim 50 m².

Cu ajutorul acestui kit de alarma standard se securizeaza intrarea in apartament/ spatiu commercial.

Apartamentele situate la parter sau spațiile mai mari de 50 m² pot sta fără grijă, avem soluții și în acest caz. Este nevoie de senzori suplimentari de detecție, care se achiziționează separat. Chiar și așa, kit-ul CARPAT GUARD rămâne gratuit!


NECESAR COMUNICATIE

Conexiunea dintre sistemul de alarmă și dispeceratul CARPAT GUARD se poate realiza prin două modalități


OFERTA CASA / VILA SISTEM ALARMA WIRELESS

Sistemul de alarma este ideal pentru o casa de dimensiuni medii, Se pot instala suplimentar senzori / contacti magnetici pe geamuri .

NECESAR COMUNICATIE

Solutia este identica cu cea de la apartament/ spatiu commercial .

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE ALARMA CARPAT GUARD ?

Atunci când părăsiți locuința, introduceți codul de armare pe tastatura sistemului de alarma , localizata lângă ușă. 20 de secunde mai târziu, sistemul este armat.

În cazul în care cineva forțează ușa apartamentului / casei dumneavoastra, sistemul este declanșat. Acesta emite sunete puternice cu ajutorul sirenei incluse in kit. În același timp, dispeceratul este înștiințat și o echipă de intervenție este trimisă la locație. Persoana de contact este sunată, iar în cazurile care o impun și autoritățile.

Când reveniți acasă, aveți 10 secunde la dispoziție pentru a dezarma sistemul.

Seara, înainte de culcare, activați opțiunea SLEEP . Aceasta armează ușa apartamentului / casei folosind contactul magnetic ( situate pe usi si geamuri -in cazul caselor

Astfel, dacă cineva încearcă să pătrundă în imobil pe parcursul nopții, fortand usa apartamentului/casei sau a geamurilor, alarma se declanseaza. Sunteți în deplină siguranță. 


Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Vom stabili o întâlnire și îți vom prezenta punctual soluția CARPAT GUARD.

SUNAȚI ACUM! ÎN MAXIM 24 de ore VĂ PUTEȚI BUCURA DE UN IMOBIL 100% SECURIZAT