0799.555.777
021.311.3513
Monitorizare Interventie Rapida

MONITORIZARE ȘI INTERVENȚIE RAPIDĂ

SUNATI ACUM! IN MAXIM 24H AVETI IMOBILUL MONITORIZAT

CARPAT GUARD oferă servicii de monitorizare și intervenție rapidă. Astfel, paza și protecţia bunurilor, a locuinţei, familiei sau a companiei dumneavoastră pot fi realizate cu costuri reduse, prin sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite.

In baza abonamentului de monitorizare si interventie rapida, va oferim sistemul de alarma gratuit marca PARADOX-CANADA.

La ce sa ma astept atunci cand contractez un serviciu de monitorizare si interventie?

1

INSTALAREA SISTEMULUI DE ALARMĂ

Primul pas il reprezinta instalarea sistemului de alarma marca PARADOX, care este oferit gratuit in baza contractului, impreuna cu instructajul de folosire, pentru toate obiectivele monitorizare de Carpat Guard. Garantia sistemului este de 2 ani.

2

CONECTAREA LA DISPECERAT

Conectarea la dispeceratul Carpat Guard se poate face in doua moduri: prin linie de telefonie fixa sau prin wireless GPRS - Vodafone. Dispeceratul SURGUARD SIII G este unul dintre cele mai performante dispecerate din Romania, import Canada.

3

MONITORIZAREA PERMANENTĂ

Monitorizarea sistemului de alarma instalat in locatia dumneavoastra se face permanent 24/ 24H, de catre dispeceratul national CARPAT GUARD deservit de operatori dispeceri atestati si avizati IGPR .

4

INTERVENȚIA RAPIDĂ

Imediat ce dispecerul primeste semnalul de alarma (efractie, usa fortata, geam spart, incendiu etc.) se alerteaza echipajele de interventie care se deplaseaza in regim de urgenta, organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si beneficiarul.

CERERE OFERTA
ro en
Vanzari directe: 0799.555.777
5

ABONAMENTE MONITORIZARE

PENTRU TOATE OBIECTIVELE MONITORIZARE, SISTEMUL DE ALARMA ESTE OFERIT GRATUIT!
79lei
monitorizare
apartament
99lei
monitorizare
casa / vila
119lei
spatiu comercial
sub 40 m2
149lei
spatiu comercial
peste 40 m2
6

SISTEMUL DE ALARMA ESTE GRATUIT SI INCLUDE:

Sistemul este standard pentru un apartament, fiind instalat la intrare. Nu are nevoie de elemente suplimentare fata de kitul oferit gratuit, descris mai sus.

Pentru o casa/ spatiu comercial, sunt necesari senzori de miscare suplimentari celui gratuit inclus in pachet. Se platesc doar senzorii suplimentari - o medie de 3-5 senzori pe langa cel gratuit, in functie de dimensiunile spatiului.

7

PENTRU CONTRACTE IN BUCURESTI CONTACTATI AGENTUL DIRECT

Vanzari directe: 0799.555.777
Firme paza si protectie
Servicii:    Agenti de paza Monitorizare - interventie Sistem de alarma gratuit Sisteme de supraveghere video Bodyguard Paza evenimente
Informatii:    Firma Paza Carpat Guard Acoperire nationala Provocarea Everest 2019

© 2019 Copyright Carpat Guard. Toate drepturile rezervate.