0799.555.777
021.311.3513
Video security

MONITORIZARE VIDEO DE LA DISTANȚĂ

O ALTERNATIVĂ LA SERVICIILE DE PAZĂ UMANĂ

Tehnologia Video Analytics este implementată în locația clientului, de catre tehnicienii CARPAT GUARD folosind sisteme de supraveghere video de ultima generatie HIKVISION, configurand pe acestea softwere AI ( inteligenta artificiala ) capabile sa detecteze si sa declanseze alarme pe perimetru monitorizat.

FACTURILE LUNARE DE SECURITATE REDUSE CU PÂNĂ LA 70 %.

TARIFE DE LA 5 RON PER ORĂ.


  ESTE SOLUTIA CARPAT GUARD


MONITORIZAREA VIDEO reprezinta o metoda alternativa de securizare a obiectivelor menita sa inlocuiasca agentii de securitate cu sisteme inteligente, capabile sa realizeze functiile de detectie, alarmare si alertare la parametri superiori fata de cei asigurati prin personal uman.

MONITORIZAREA VIDEO nu poate inlocui orice agent de paza, un exemplu in acest sens fiind posturile din punctele de acces, insa reprezinta o solutie ideala pentru posturile de paza perimetrale deoarece genereaza parametri de securitate superiori cu costuri mai mici.

CERERE OFERTA
ro en
Vanzari directe: 0799.555.777
1

TEHNOLOGIA VIDEO ANALYTICS HIKVISION

Tehnologia VIDEO ANALYTICS se bazează pe modificările de pixeli din imagini, recunoașterea unor forme și comportamente conform unor librării predefinite și prelucrarea statistică a anumitor metadate rezultate din monitorizarea video.

Utilizarea unor funcții specifice de analiză video garantează o mai bună detecție decât cea realizată de elementul uman, dar cele mai bune rezultate se obțin prin folosirea acestor sisteme în comun cu personalul specializat de monitorizare.

2

PRINCIPALELE CARARCTERISTICI SECURITATE VIDEO

sageatasisteme de supraveghere video performante

sageatatimpi de interventie: 5-7 minute

sageataservicii de patrulare incluse in abonament

sageatasupraveghere video 24/24 H de catre dispeceri avizati IGPR

sageatapolita de asigurare in valoare de 1.000.000 RON

sageatasuport tehnic 24/ 24 H

Nu doar monitorizam video obiectivele noastre, oferim protectie in timp real prin agentii nostri de interventie CARPAT GUARD.

3

PENTRU CONTRACTE ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV SUNAȚI DIRECT

Vanzari directe: 0799.555.777

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, stabilim o intalnire si va prezentam punctual solutia CARPAT GUARD.

PRINCIPALII CLIENTI DIN PORTOFOLIUL CARPAT GUARD | De 11 ani, generam siguranta pentru clienti din diferite ramuri economice!

uniforme agenti carpat guard
Firme paza si protectie
Servicii:    Agenti de paza Monitorizare - interventie Sistem de alarma gratuit Sisteme de supraveghere video Bodyguard Paza evenimente
Informatii:    Firma Paza Carpat Guard Acoperire nationala Provocarea Everest 2019

© 2019 Copyright Carpat Guard. Toate drepturile rezervate.