Solicita oferta
× OFERTĂ ianuarie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Video security

CAMERE INTELIGENTE – DETECȚIE / ANALIZĂ VIDEO

ABONAMENT LUNAR COMPANII – de la 1800 lei + TVA

SISTEMELE VIDEO SUNT INSTALATE SI OFERITE IN CUSTODIE FARA COSTURI.

ALTERNATIVA LA PAZA UMANA

BENEFICII: costuri reduse si predictibilitate financiara , sistem functional 24/7 , imposibilitatea sabotarii sistemului, tehnologie de ultima generatie, raspuns rapid la incidente.

CUM SE REALIZEAZA ?

HIKVISION CENTRAL este cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala ) din piata de securitate .

Tocmai de aceea, HIKVISION este partenerul nostru când vine vorba de monitorizare video de la distanță. Tehnologia este implementată în locația clientului de către tehnicienii CARPAT GUARD. Sistemul identifică potențiale pericole și declanșează alarme pe perimetrul vizat.MONITORIZAREA VIDEO reprezinta o metoda alternativa de securizare a obiectivelor menita sa inlocuiasca agentii de securitate cu sisteme inteligente, capabile sa realizeze functiile de detectie, alarmare si alertare la parametri superiori fata de cei asigurati prin personal uman.

MONITORIZAREA VIDEO nu poate inlocui orice agent de paza, un exemplu in acest sens fiind posturile din punctele de acces, insa reprezinta o solutie ideala pentru posturile de paza perimetrale deoarece genereaza parametri de securitate superiori cu costuri mai mici.

1

TEHNOLOGIA VIDEO ANALYTICS HIKVISION

Tehnologia VIDEO ANALYTICS se bazează pe modificările de pixeli din imagini, recunoașterea unor forme și comportamente conform unor librării predefinite și prelucrarea statistică a anumitor metadate rezultate din monitorizarea video.

Utilizarea unor funcții specifice de analiză video garantează o mai bună detecție decât cea realizată de elementul uman, dar cele mai bune rezultate se obțin prin folosirea acestor sisteme în comun cu personalul specializat de monitorizare.

2

CE ESTE INCLUS IN MONITORIZAREA VIDEO

  • monitorizare video 24/ 24 ore cu personal dispecer calificat si atestat IGPR a sistemului video instalat in locatia monitorizata.
  • interventia echipajelor auto/moto CARPAT GUARD la patrunderea in perimetru monitorizat al persoanelor straine.
  • Patrulare auto a echipajelor CARPAT GUARD folosind sistemul GUARD CENTER ( www.guardcenter.net ) in urma unui grafic de patrulare stabilit de comun acord cu beneficiarul.
  • Furnizarea de inregistrari video la solicitarea beneficiarului.
  • Polița de asigurare, în valoare de 50.000 euro;
3

PENTRU CONTRACTE ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV SUNAȚI DIRECT

Vanzari directe: 0726.795.085

Dispecerat Carpat Guard

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, pentru a stabili o intalnire si a va prezenta punctual solutia CARPAT GUARD.