CERE OFERTA
× CarpatGuard OFERTĂ aprilie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Video security Video security

REDUCERE COSTURI - SOLUȚIE PENTRU COMPANII SI ZONA REZDIENTIALA

SECURITATE PRIN TEHNOLOGIE
REDUCEȚI COSTURILE LUNARE

CE ESTE MONITORIZARE VIDEO?

Monitorizarea video de la distanta reprezinta o solutie moderna si eficienta de secruizarea a obiectivelor, menita sa inlocuiasca agentii de securitate total sau partial, generând o reducere semnificativă a costurilor lunare și crescând nivelul de securitate prin utilizarea tehnologiei

Implementând monitorizarea video, ne asigurăm că agenții de securitate sunt utilizați doar punctual si eficient, în intervalele orare necesare sau în situațiile unde este esențială prezenta umană.

Tehnologia preia restul iar sistemele video inteligente nu numai că detectează, ci și alertează la parametri ce depășesc capacitățile umane, asigurând siguranța într-un mod eficient și constant si ofera un nivel superior de protecție pentru obiectivul tau.

Comparativ cu un post de paza 24/7, costurile se reduc cu aproximativ 40- 60 %

supraveghere video

SERVICIUL INCLUDE:

  1. monitorizare video 24/7 a locatiei sau in intervalul orar stabilit contractual
  2. serviciul de patrularea zilnica, cu un puternic rol de preventie si descurajare a vandalismului si al furtului, cu minim 2-3 patrulari ale echipajelor CARPAT GUARD atat pe timpul zilei cat si al noptii folosind aplicatia QR PATROL
  3. la declanșarea alarmei, echipele noastre de intervenție rapidă sunt direcționate live în teren de către dispecerii noștri, monitorizând evenimentul în timp real pentru acțiuni imediate.
  4. suportul tehnic este disponibil non-stop, 24/24, pentru a menține funcționale în permanență echipamentele

AVANTAJE: costuri reduse si predictibilitate financiara, sistem functional 24/7, imposibilitatea sabotarii sistemului, tehnologie de ultima generatie.

UTILIZATORI: companii din diverse ramuri economice, cladiri de birouri, santiere, hale de productie, parcuri logistice si asociatii de proprietari.

CE TEHNOLOGIE FOLOSIM?

HIKCENTRAL este unul dintre cel mai avansate din punct de vedere tehnologic, dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala) din piata de securitate produs de catre HIKVISION – liderul mondial in sisteme de supraveghere video si este utilizat de catre CARPAT GUARD in activitatea de monitorizare video de la distanta.

Dispeceratul CARPAT GUARD-HIKCENTRAL a fost inaugurat inca din 2017, dezvoltat cu suportul HIKVISION filialele din Romania, Olanda și China. A fost primul dispecerat de acest tip implementat în România, reprezentând o inovație în domeniul securității.

Suntem mândri să avem cei mai mulți abonați din România și, fără îndoială, cea mai mare expertiză în gestionarea acestui tip de dispecerat.

PENTRU SOCIETĂȚI COMERCIALE

Solutii pentru companii
Solutie pentru companii

CUM FUNCTIONEAZA?

  1. In locatia ce urmeaza a fi monitorizata video, tehnicienii CARPAT GUARD instaleaza camere video special concepute pentru aceasta activitatea. Fiecare camera video vine cu soft de analiza video si este dotata cu sirena acustica si avertizare luminoasa cu stroboscop pentru noapte.
  2. Sistemul video este conectat la dispeceratul CARPAT GUARD, unde este monitorizat 24/24H sau in intervalul orar stabilit contractual.
  3. Inteligenta artificala intra in actiune. In momentul in care sistemul video din locatie este armat iar o persoana sau un grup de persoane intra in permietru, camerele video inteligente ii detecteaza si se porneste alarma acustica si luminoasa.
  4. Dispecerii CARPAT GUARD primesc imaginile alarmei si intra in modul live cu evenimentul aflat in plina desfasurare, indrumand exact la locul in care este necesar, echipajele de interventie CARPAT GUARD. In cazul in care situatia o impune acestia vor alerta inclusive politia, ambulanta sau pompierii.
  5. Patrularea permanenta a obiectivului de catre echipajele de interventie CARPAT GUARD are un puternic rol de preventie si descurajare a vandalismului si al furtului, folosind aplicatia QR PATROL . Serviciul de patrularea are o frecventa zilnica, cu precadere pe timpul noptii cand vom avea minim 2-3 patrulari ale echipajelor CARPAT GUARD in obiectivul dumneavoastra.

Solutia de monitorizare video de la distanta devine un standard in domeniul securitatatii private si la acest moment deservim peste + 60 de locatii/clienti in Bucuresti si Ilfov din diverse domenii de activitate: ansambluri rezidentiale, hale productie, santiere constructii retail, hotelier, ambasade etc

PENTRU ASOCIAȚII DE PROPRIETARI

Solutie asociatii de proprietari
Solutie asociatii de proprietari

Imbinand tehnologia video de la distanta, cu un dispecerat performant si mobilitatea echipajelor de interventie/patrulare, se genereaza un sistem de secruitate eficient la costuri mult mai reduse decat traditionalul post de paza permeanent.

Tehnologia in actiune
Tehnologia in actiune

Acesta este viitorul securitatii private.

De acum, orice companie poate beneficia de un asemenea sistem inteligent de monitorizare video la un cost absolut accesibil!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, pentru a stabili o intalnire si a va prezenta punctual solutia CARPAT GUARD.De acum, orice companie poate beneficia de un asemenea sistem inteligent de monitorizare video la un cost absolut accesibil!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, pentru a stabili o intalnire si a va prezenta punctual solutia CARPAT GUARD.