× CarpatGuard OFERTĂ decembrie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Video security Video security

REDUCERE COSTURI - SOLUȚIE PENTRU COMPANII SI ASOCIAȚII DE PROPRIETARI

SECURITATE PRIN TEHNOLOGIE
REDUCEȚI ORELE DE PAZA UMANĂ

TOATE INFORMATILE NECESARE LE GASITI AICI

Monitorizarea video reprezinta o metoda alternativa de securizare a obiectivelor menita sa inlocuiasca agentii de securitate cu sisteme inteligente, capabile sa realizeze functiile de detectie, alarmare si alertare la parametri superiori fata de cei asigurati prin personal uman.

Companiile vor sa beneficieze de servicii de securitate cu adevarat eficiente alocand un buget rezonabil si avand predictibilitate financiara.

Cel mai adesea, un sistem traditional de paza si protectie realizat exclusiv prin agenti de paza nu poate atinge acest obiectiv.

Agentii de paza pot fi proactivi in a observa situatii suspecte insa nu pot fi in acelasi timp peste tot sau este nevoie de un numar exagerat de mare de agenti de paza ceea ce nu este eficient din punct de vedere al costurilor.

Sistemul de monitorizare video, in timp real, acopera 100% din locatia dumneavoastra cu toate punctele vulnerabile, 24/7.

HIKVISION CENTRAL este cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala) din piata de securitate produs de catre HIKVISION – liderul mondial in sisteme de supraveghere video si este utilizat de catre CARPAT GUARD in activitatea de monitorizare video de la distanta.

Acest dispecerat a fost creat in 2018 cu suportul HIKVISION filiala Olanda si China, fiind primul dispecerat de acest tip implementat in Romania!

In acest moment avem cei mai multi abonati si categoric cea mai mare expertiza pe acest tip de dispecerat.

Instalarea camerelor video inteligente

In locatia ce urmeaza a fi monitorizata video se instaleaza camere video special concepute pentru activitatea de monitorizare video de la distanta.

Fiecare camera video vine cu soft de analiza video si este dotata cu sirena acustica si avertizare luminoasa cu stroboscop pentru noapte.

Acestea sunt conectate in dispeceratul central HIKCENTRAL CARPAT GUARD.

Ce se intampla in locatie cand sistemul este activat?

In momentul in care sistemul video din locatie este armat iar o persoana sau un grup de persoane intra in locatie, camerele video inteligente ii detecteaza si se porneste alarma acustica si luminoasa.

Ce se intampla in dispecerat?

Dispeceratul HIKCENTRAL receptioneaza alarma, deschide automat o fereasta pe monitorul dispecerului, care trece in modul live si vede in timp real evenimentul. Dispecerul trimite masinile de interventie si anunta autoritatile, daca situatia o impune, avand imagini in permanenta de la locul producerii incidentului de securitate.

Reducem costurile serviciilor de securitate prin monitorizarea video!

Un sistem de monitorizare video, live, va poate economisi bani, imbunatatind in acelasi timp securitatea.

Monitorizarea video este mai accesibila decat credeti!

Un abonament de monitorizare video incepe de la 1.800 de lei pana la maxim cateva mii de lei, in functie de numarul de camere si de complexitatea proiectului.

O camera dedicata exclusiv monitorizarii video costa in acest moment intre 750 – 1.000 lei (in functie de mai multe specificatii).

Comparativ cu un post de paza 24/7, costurile se reduc cu aproximativ 40- 60 %!

Sunt si situatii in care nu se poate renunta complet la paza umana.

In acest caz, solutia este sa pastram pe parcursul zilei agentul de securitate care are rol de receptie, informare etc. iar pe parcursul noptii, cand nu este nimeni in locatie, sau in cazul ansamblurilor rezidentiale cand toti locatarii sunt acasa si nu se justifica un om la intrare, securitate obiectivului sa fie realizata electronic cu monitorizare video de la distanta.

Monitorizarea video la distanta securizeaza cel mai bine:

 • Sedii de companii
 • Cladiri de birouri
 • Ansambluri rezidentiale
 • Parcuri si hale industriale
 • Parcuri auto
 • Depozite
 • Santiere
 • Spatii, centre comerciale

HIKVISION CENTRAL, partener CARPAT GUARD, este cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala ) din piata de securitate.

AVANTAJE: costuri reduse si predictibilitate financiara, sistem functional 24/7, imposibilitatea sabotarii sistemului, tehnologie de ultima generatie, reactie rapida la incidente.

BENEFICII: siguranta si control deplin.

UTILIZATORI: companii din diverse ramuri economice, asociații de proprietari, clădiri de birouri

HIKVISION CENTRAL, este cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala ) din piata de securitate produs de catre HIKVISION , utilizat de catre CARPAT GUARD in activitatea de monitorizare video de la distanta.

AVANTAJE: costuri reduse si predictibilitate financiara, sistem functional 24/7, imposibilitatea sabotarii sistemului, tehnologie de ultima generatie, reactie rapida la incidente.

BENEFICII: siguranta si control deplin.

UTILIZATORI: companii din diverse ramuri economice, asociatii de proprietari, cladiri de birouri etc

PENTRU SOCIETĂȚI COMERCIALE

CEI 5 PASI DE URMAT

 1. Tehnicienii CARPAT GUARD implementeaza tehnologia de supraveghere video in obiectivul dumneavoastra.
 2. Sistemul video este conectat la disepceratul CARPAT GUARD, unde este monitorizat 24/24H sau in intervalul orar stabilit contractual, de catre dispecerii cu experienta calificati si atestati IGPR
 3. Inteligenta artificala intra in actiune. Odata ce identifica pericole potentiale declanseaza alarme pe permietrul vizat.
 4. Dispecerii fiind alertati trimit de urgenta echipajele de interventie CARPAT GUARD.
  Dispecerii sunt in modul live permanent cu evenimentul aflat in plina desfasurare, indrumand exact la locul in care este necesar, echipajele de interventie. In cazul in care situatia o impune acestia vor alerta inclusive politia, ambulanta sau pompierii.
 5. Patrularea permanenta a echipajelor de interventie CARPAT GUARD folosind aplicatia QR PATROL . Serviciul de patrularea are o frecventa zilnica, cu precadere pe timpul noptii cand vom avea minim 2-3 patrulari ale echipajelor CARPAT GUARD in obiectivul dumneavoastra.

Solutia de monitorizare video de la distanta devine un standard de securitate si la acest moment deservim peste + 50 de locatii din diverse domenii de activitate : productie, ansambluri rezidentiale, retail, hotelier, santiere constructii, ambasade etc

PENTRU ASOCIAȚII DE PROPRIETARI

Imbinand tehnologia video de la distanta, cu un dispecerat performant si mobilitatea echipajelor de interventie/patrulare, se genereaza un sistem de secruitate eficient la costuri mult mai reduse decat traditionalul post de paza permeanent.

Acesta este viitorul securitatii private.

De acum, orice companie poate beneficia de un asemenea sistem inteligent de monitorizare video la un cost absolut accesibil!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, pentru a stabili o intalnire si a va prezenta punctual solutia CARPAT GUARD.De acum, orice companie poate beneficia de un asemenea sistem inteligent de monitorizare video la un cost absolut accesibil!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, pentru a stabili o intalnire si a va prezenta punctual solutia CARPAT GUARD.