CERE OFERTA
× CarpatGuard OFERTĂ mai PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Agenti Paza Agenti Paza

SERVICII DE PATRULARE PENTRU UN MEDIU SIGUR

PENTRU UN MEDIU SIGUR

Servicile de patrulare previn problemele inainte de a incepe.

Patrularea permanenta a echipajelor CARPAT GUARD, folosind aplicatia QR PATROL, conform graficului de patrulare stabilit de comun acord cu benficiarii nostrii, este o solutie, cu un puternic rol de preventie si descurajare a vandalismului si al furtului.

CARE ESTE GRAFICUL DE PATRULARE?

GRAFICUL DE PATRULARE

Serviciul nostru de patrulare este activ 24/24H, dar punem un accent deosebit pe orele nopții, când necesitatea securității este adesea mai mare.

Astfel, în timpul nopții, veți beneficia de un minim de 2-3 patrulari efectuate de echipajele CARPAT GUARD la obiectivul dumneavoastră.

Aceste patrule sunt esențiale pentru menținerea unui mediu sigur și pentru a preveni orice incidente nedorite, cum ar fi vandalismul sau furturile.

Echipajele noastre folosesc aplicația QR PATROL pentru a înregistra fiecare patrulare și pentru a vă oferi siguranța și liniștea de care aveți nevoie.

CUM SE PROCEDEAZA?

Agentul de interventie va parca masina la punctul de access in obiectiv.

Ulterior el va patrula pe jos prin obiectiv, va ponta codurile QR puse in zonele de interes, folosind telefonul mobil unde are instalata aplicatia QR PATROL.

Daca observa ceva suspect, va anunta dispeceratul si va introduce evenimentul in aplicatie cu poza, iar automat aceasta va trimite un email si benneficiarului.

Fiecare patrulare dureaza aproximativ 30 de minute astfel incat sa fie acoperite toate zonele obiectivului cu maxima responsabilitate.

beneficii servicii patrulare
beneficii servicii patrulare