CERE OFERTA
× CarpatGuard OFERTĂ iunie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT

PROVOCAREA EVEREST 2019

"Nu muntele îl cucerim, ci pe noi înșine" - Edmund Hillary

CARPAT GUARD înseamnă pasiune și dragoste pentru natură, pentru munte, pentru Carpații noștri, pentru alpinism si pentru alpinismul de altitudine.

Am sprijinit și vom sprijini în continuare toate expedițiile Românești interesante, pe toți acei temerari, pe toți acei colegi alpiniști care se vor lupta cu ei înșiși pentru a ajunge pe cele mai frumoase vârfuri de pe Pământ.


Românii pot și fac lucruri fantastice în alpinism, nu suntem o nație de câmpie, istoria noastră este legată de Carpații noștri, fiind astfel obligați ca Tricolorul să fluture pe cele mai înalte vârfuri și să putem zice cu mândrie – și un român a fost acolo!


Reușita unui alpinist, lupta acestuia cu muntele, cu altitudinea, cu condițiile extreme și cu moartea, duc într-un final la atingerea vârfului care nu mai este doar reușita individuală a acelui om și se transformă în reușita unui popor, a unei nații, pentru că un popor trăiește și iși face glasul auzit în lume prin valorile și reușitele sale indiferent de domeniul de activitate.

Provocarea Everest Carpatguard
Provocarea Everest Carpati Carpatguard
Provocarea Everest Himalaya Carpatguard
Provocarea Everest Carpatguard