× CarpatGuard OFERTĂ decembrie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Security alarm Video security

SERVICII DE TEHNOLOGIE OFERITE DE CARPAT GUARD

SISTEME DE SECURITATE

Fie ca este vorba despre sisteme de supraveghere, sisteme de alarmare, control access sau de alte lucrari din domeniul antiefractiei sau sigurantei, CARPAT GUARD are atat mijloacele tehnice, cat si persoanele potrivite pentru a duce la capat cu succes proiecte complexe.

CARPAT GUARD este partener premium HIKVISION ( cel mai mare producator de sisteme video ) si PARADOX ALARM, companie canadiana lider in domeniul sistemelor de alarma, astfel incat putem sa va oferim tot ce e mai inovativ la unele dintre cele mai bune costuri din piata romaneasca.

CE SOLUTII TEHNICE VA OFERIM?

1

INSTALARE SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

Vrei sa protejezi locuinta sau sediul de companie, bunurile? Sa detii controlul intrarilor si iesirilor din incinta imobilului?

Sistemele de supraveghere video sunt esentiale pentru siguranta ta!

Serviciul de montaj camere de supraveghere este printre cele mai solicitate servicii. Clientii nostri isi protejeaza nu doar bunurile si spatiile, ci, mai ales, isi asigura confortul si linistea.

Instalarea unui sistem de supraveghere video te scuteste de mari neplaceri. Odata ce camerele tale video sunt conectate si monitorizate de la distanta de catre dispeceratul video CARPAT GUARD, orice intrus este identificat imediat.

Este esential sa apelezi la profesionisti pentru instalarea acestor sisteme deoarece este interzisa prin lege instalarea de camere de supraveghere fara licenta.

Instalarea si configurarea sistemelor video se face prin tehnicieni proprii CARPAT GUARD, avizati si atestati conform reglementarilor legale in vigoare.

2

INSTALARE SISTEME DE ALARMA

Un sistem de alarma ( sau sistem antiefractie) este un sistem format din multiple componente electronice interconectate, al carui scop este de a detecta si semnala prezenta persoanelor nedorite.

Sistemele de alarma pot fi folosite in locuinte, spatii comerciale, spatii industriale, etc, atat la interior cat si la exterior.

Multa lume stie ca sistemele de alarma sunt folosite strict pentru detectia de intrusi, dar ele ofera si detectie de incendiu, gaz metan, monoxid de carbon, chiar si inundatie. Trebuie doar alese si conectate la centrala detectoarele potrivite.

Sistemele de alarma sunt de dimensiuni diferite, de la solutii mici, limitate la cativa senzori si o sirena de interior, pana la sisteme complexe, pe diferite partitionari logice, cu control de la distanta si modalitati de alarmare diverse.

3

ALTE SOLUTII OFERITE

Fiecare solutie se bazeaza pe o analiza profunda, incorporata intr-un concept specific al clientului. Asadar, CARPAT GUARD va gasi cea mai buna solutie tehnica