Solicita oferta
× OFERTĂ ianuarie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Security alarm

OFERTA SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

CARPAT GUARD ofera sisteme video pentru segmentul REZIDENTIAL si COMPANII

Serviciul de montaj camere supraveghere este foarte solicitat deoarece in ultimii ani cererea de sisteme de supraveghere video a crescut vertiginos datorita nevoii de securitate a persoanelor fizice si juridice.

Instalarea unui sistem de supraveghere video va poate scuti de mari neplaceri, identificarea unui potential intrus este facuta imediat dupa comiterea faptei sau chiar din timp, daca camerele video sunt conectate si monitorizate de la distanta de catre dispeceratul video CARPAT GUARD.

Este esential sa apelati la profesionisti pentru instalarea acestor sisteme deoarece este interzis prin lege sa instalati camere de supraveghere fara licenta.

Instalarea si configurarea sistemelor video se face prin tehnicieni proprii CARPAT GUARD, avizati si atestati conform reglementarilor legale in vigoare.


SISTEME VIDEO HIKVISION

Sistemele de supraveghere video au devenit, cu timpul, componente cheie pentru asigurarea sigurantei si securitatii pentru persoane fizice si organizatii.

Mai mult servicile de MONITORIZARE VIDEO de la distanta pentru companii, inlocuiesc agentii de paza, deoarece acestea genereaza parametri de securitate superiori în timp real cu costuri mult mai mici.

Va putem oferi o gama completa de sisteme de supraveghere pentru imobilul si afacerea dumneavoastra, atat de interior cat si de exterior in diverse configuratii si specificati tehnice la cele mai bune costuri.

Aveti posibilitatea sa accesati camerele video pe telefonul mobil prin internet.

Pentru segmental rezidential aceste sisteme vin sa completeze sistemele de alarma cu senzori de miscare/efractie care sunt instalate in casa dumneavoastra.

Pentru afaceri puteti opta pentru MONITORIZARE VIDEO de la distanta generand parametri de securitate superiori în timp real cu costuri mult mai mici.