SOLICITĂ OFERTA CARPAT GUARD
× CarpatGuard OFERTĂ martie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Security alarm Video security

SOLUTII VIDEO DE ULTIMA GENERATIE DE LA HIKVISION

CARPAT GUARD ofera sisteme video pentru segmentul REZIDENTIAL si COMPANII

Vrei sa protejezi locuinta sau sediul de companie, bunurile? Sa detii controlul intrarilor si iesirilor din incinta imobilului?

Sistemele de supraveghere video sunt esentiale pentru siguranta ta!

Serviciul de montaj camere de supraveghere este printre cele mai solicitate servicii. Clientii nostri isi protejeaza nu doar bunurile si spatiile, ci, mai ales, isi asigura confortul si linistea.

Instalarea unui sistem de supraveghere video te scuteste de mari neplaceri. Odata ce camerele tale video sunt conectate si monitorizate de la distanta de catre dispeceratul video CARPAT GUARD, orice intrus este identificat imediat.

Este esential sa apelezi la profesionisti pentru instalarea acestor sisteme deoarece este interzisa prin lege instalarea de camere de supraveghere fara licenta.

Instalarea si configurarea sistemelor video se face prin tehnicieni proprii CARPAT GUARD, avizati si atestati conform reglementarilor legale in vigoare.


Supraveghere CarpatGuard

SISTEME VIDEO HIKVISION

Camerele tale video sunt direct conectate la HIKVISION CENTRAL - cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala ) din piata de securitate .

Pentru siguranta ta, CARPAT GUARD a ales ce este cel mai bun!

Sistem video rezidential
Sistem video rezidential

Pentru companii: MONITORIZAREA VIDEO de la distanta inlocuieste cu succes agentii de paza, deoarece genereaza parametri de securitate superiori in timp real, la costuri mult mai mici!

Pentru persoane fizice: sistemele de monitorizare video completeaza sistemele de alarma cu senzori de miscare/efractie care sunt instalate in casa ta.

Acces rapid, in timp real: camerele video pot fi accesate de pe telefonul mobil, prin internet.

Beneficiaza si tu de gama completa de sisteme de supraveghere pentru imobilul/afacerea ta, de interior si de exterior, in diverse configuratii si specificati tehnice, LA CELE MAI BUNE COSTURI!