CERE OFERTA
× CarpatGuard OFERTĂ iulie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Security alarm Video security

INSTALARE SISTEME SECURITATE

SERVICII DE TEHNOLOGIE OFERITE DE CARPAT GUARD

Fie ca este vorba despre sisteme de supraveghere, sisteme de alarmare, control access, bariere auto sau de alte lucrari din domeniul secruritatii, CARPAT GUARD are atat mijloacele tehnice, experienta cat si tehnicieni /ingineri pentru a duce la capat cu succes proiecte atat pentru utilizatorul rezdiential cat si proiecte complexe de securitate.

CARPAT GUARD este premium partener HIKVISION ( cel mai mare producator de sisteme video din lume ), si premium partner PARADOX ALARM si incepand cu anul 2023 AJAX SYSTEMS si AX PRO pe partea de sisteme de alarma.

Suntem dedicați să vă aducem cele mai inovatoare soluții de securitate la cele mai competitive prețuri de pe piața românească.

CE SOLUTII TEHNICE VA OFERIM?

1

INSTALARE SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

Vrei sa protejezi locuinta sau sediul de companie, bunurile? Sa detii controlul intrarilor si iesirilor din incinta imobilului?

Sistemele de supraveghere video sunt esentiale pentru siguranta ta!

Serviciul de montaj camere de supraveghere este printre cele mai solicitate servicii. Clientii nostri isi protejeaza nu doar bunurile si spatiile, ci, mai ales, isi asigura confortul si linistea.

Instalarea unui sistem de supraveghere video te scuteste de mari neplaceri. Odata ce camerele tale video sunt conectate si monitorizate de la distanta de catre dispeceratul video CARPAT GUARD, orice intrus este identificat imediat.

Este esential sa apelezi la profesionisti pentru instalarea acestor sisteme deoarece este interzisa prin lege instalarea de camere de supraveghere fara licenta.

Instalarea si configurarea sistemelor video se face prin tehnicieni proprii CARPAT GUARD, avizati si atestati conform reglementarilor legale in vigoare.

de ce sa alegi hikvision
de ce sa alegi hikvision
2

INSTALARE SISTEME DE ALARMA

Un sistem de alarma ( sau sistem antiefractie) este un sistem format din multiple componente electronice interconectate, al carui scop este de a detecta si semnala prezenta persoanelor nedorite.

Sistemele de alarma pot fi folosite in locuinte, spatii comerciale, spatii industriale, etc, atat la interior cat si la exterior.

Multa lume stie ca sistemele de alarma sunt folosite strict pentru detectia de intrusi, dar ele ofera si detectie de incendiu, gaz metan, monoxid de carbon, chiar si inundatie. Trebuie doar alese si conectate la centrala detectoarele potrivite.

Sistemele de alarma sunt de dimensiuni diferite, de la solutii mici, limitate la cativa senzori si o sirena de interior, pana la sisteme complexe, pe diferite partitionari logice, cu control de la distanta si modalitati de alarmare diverse.

La CARPAT GUARD, vă punem la dispoziție o selecție de sisteme de securitate de încredere, oferite de trei dintre cei mai reputați producători la nivel mondial: PARADOX ALARM, AJAX SYSTEM și AX PRO DE LA HIKVISION

Doar în această lună, sistemul nostru de alarmă marca PARADOX este disponibil GRATUIT pentru apartamente și spații comerciale mici. Plătiți doar abonamentul lunar de monitorizare, astfel încât să vă puteți proteja locuința sau afacerea cu tehnologie de top fără costuri initiale.

ce alarma sa folosim?
ce alarma sa folosim?
3

ALTE SOLUTII OFERITE

CARPAT GUARD dispune de expertiză în instalarea de bariere auto, a sistemelor de control al accesului, a sistemelor de interfonie și a sistemelor de detecție la incendiilor.

Cu un personal tehnic experimentat si furnizori de încredere, suntem gata să vă oferim servicii profesionale pentru instalarea acestor echipamente vitale."

Fiecare solutie se bazeaza pe o analiza profunda, incorporata intr-un concept specific al clientului. Asadar, CARPAT GUARD va gasi cea mai buna solutie tehnica