× CarpatGuard OFERTĂ septembrie PAZĂ CU AGENȚI MONITORIZARE VIDEO SISTEME VIDEO INTERVENTIE RAPIDA CLIENTI CONTACT
Video security Video security

DISPECERATUL CARPAT GUARD - TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

Dispeceratul CARPAT GUARD este unul dintre cele mai performante sisteme de monitorizare alarma-video din piata romaneasca de securitate.

Operatorii nostrii sunt experti in solutionarea rapida a problemelor si rezolvarea acestora in conformitate cu solicitarile clientilor.

In dispeceratul CARPAT GUARD oamenii si tehnologia sunt combinate prin procese si protocoale stabilite, coordonand securitatea si servicile clientilor.


DISPECERATUL ALARMA – VIDEO CARPAT GUARD PRZENTARE:


DISPECERATUL DE ALARMA

Peste +2000 de abonati la nivelul orasului Bucuresti si Ilfov .

Prin DISPECERATUL DE ALARMA CARPAT GUARD suntem la dispozitia clientilor nostri 24/7 prin personal bine pregatit, care beneficiaza de specializare adecvata gestionarii urmatoarelor operatiuni:

Preluarea alarmelor, evaluarea acestora si coordonarea interventiei in teren;

Monitorizarea parametrilor de functionare a sistemelor de securitate si procesarea alarmelor aparute (tehnice, operationale, de comunicatie);

Preluarea ticketelor si sesizarilor clientilor si asigurarea suportului tehnic in operarea sistemelor;

DISPECERAT VIDEO

Suntem prin primele companii care inca din 2016 am implememntat un dispecerat de monitorizare video.

HIKVISION CENTRAL, este cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala ) din piata de securitate produs de catre HIKVISION , utilizat de catre CARPAT GUARD in activitatea de monitorizare video de la distanta si a fost primul de acest tip implementat in Romania.

Dispeceratul Carpat Guard este centrul de monitorizare si control al soluției dvs. de securitate la distanta. Operatorii noștri sunt la dispoziția dvs. ori de câte ori aveti nevoie.